Hiihtokeskus Iso-Syöte

Säästät itsellesi aikaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon, kun tulet Suomen eteläisimmälle tunturille, Hiihtokeskus Iso-Syötteelle. Olemme Oulusta koilliseen vain 140 km ja Helsingistäkin ajomatkaa vain 750 km. Meillä rinteeseen pääset suoraan hotellin tai mökin ovelta.

Voit tutustua ennakkoon Hiihtokeskus Iso-Syötteen rinnetarjontaan esittelyvideoilta, jotka löytyvät Avoimet Rinteet -kartasta . Samalta sivulta löydät myös hiihtokeskuksen aukioloajat .

Muistathan ostaa Iso-Syötteen lipun jo ennakkoon netistä lippukaupasta, näin vältyt turhalta jonottamiselta.

Iso-Syöte SnowPark  on Suomen pisin ja monipuolisin freestylealue. Kilometrin mittainen parkki tarjoaa kolme eritasoista linjaa, joissa monipuolista laskettavaa riittää ylhäältä alas asti. Snowparkin kyljessä sijaitsevassa Iso-Syöte JibParkissa laskijoita houkutellaan käyttämään mielikuvitusta ja hiomaan parkkilaskutekniikkaansa. Lumimaassa sijaitseva Iso-Syöte MiniStreet tarjoaa freestylestä kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua lajiin tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Voit tutustua Hiihtokeskus Iso-Syötteen parkkeihin tarkemmin Iso-Syöte SnowParkin -sivuilta  tai parkin omilta Facebook-sivuilta.

Oletko aloittelija, nautiskelija, sporttinen laskija, vapaalaskija tai kokeilunhaluinen? Rinteitä löytyy kaikkien makuun! Iso-Syötteellä suorituspaikat vaihtelevat sinisestä mustaan. Monipuolisuutemme takaa sen, että voit edetä lajissa juuri sen kokoisin askelein kuin sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta. Hiihtokeskus Iso-Syöte on tunnettu myös vapaalaskusta. Suomessa ainoa laatuaan oleva FreeridePark , puuterilaskulle pyhitetty 3. rinne sekä tunturia kiertävät metsäreitit takaavat adrenaliinia kokeneemmille.

Tunnetko jo Iso-Syötteen Lumimaan? Lumimaa on koko perheelle ja erityisesti pienille sankareille täydellinen paikka aloittaa laji. Kaksi leveää rinnettä tarjoavat laskuiloa myös jo aiemmille harrastajille. Lumimaan kaksi ilmaista hissiä, taikamatto ja naruhissi, sijaitsevat rinteiden alaosassa. Sompahissillä pääset rinteiden yläosaan. Iso-Syöte MiniStreet ja Mustin ja Lystin Seikkailureitti kutsuvat hauskanpitoon! MiniStreetissä kokeillaan freestylen saloja aloittelijoille sopivissa hyppyreissä ja reileissa. Mustin ja Lystin seikkailureitillä päästään tekemään jännittäviä tehtäviä, näkemään, kokemaan ja kuulemaan hauskoja juttuja. Lumimaasta löytyvät myös pulkkamäki, leikkipaikka, lastenhoitopaikka, nuotiopaikka, lumilinna tunneleineen, poroajelua ja ihka-aidot porot nimeltään Musti ja Lysti.

Tunturialue tarjoaa silmähivelevät puitteet hiihtämiselle. Laaja latuverkosto on omiaan hiihtoretkille tykkilumipuiden maailmaan.

Tervetuloa nauttimaan perinteisestä hiihtokeskuksesta, jossa talviliikkuminen on pääroolissa! Olemme olleet hiihdon ytimessä jo yli 30 vuoden ajan!

Voit tutustua alla olevasta videosta yhteen talvivuorokauteemme!

onlinekauppa